Týždenné menu

Obedové Menu

02.12.2019 – 06.12.2019

Obedové menu od 10:30 do 14:00 hod.

Tel.: 046/542 00 72

Týždenná  Ponuka

1.Hovädzie líčka na červenom víne s tekvicovým pyré

130g/200g  (7)

2. Vysmážaný plnený Hermelín so šampiňónmi, varené zemiaky a citrónová majonéza

120g/200g  (1,3,7)

3. Bavorské parené buchty s vanilkovým krémom (mak/orech)

350g  (1,3,7)

Denné MENU

Denná Polievka: Slepačí vývar s rezancami a zeleninou 330ml (1,7)

Pondelok:

POLIEVKA: Zeleninová s melencami

330ml (1,3,7)

4. Pečené bravčové pliecko na hubovom ragú s rozmarínom, varené zemiaky

150g/200g  (7)

5. Kuracie grilované plátky so smotanovo-horčicovou omáčkou, štuchané zemiaky

150g/200g  (7,10)

6. Zeleninové kari s ryžou so čiernym sezamom

350g  (x)

Utorok:

POLIEVKA: Paradajkovo-kapustová

330ml (x)

4. Prírodné bravčové karé na omáčke z ružového korenia, pečené zemiaky

150g/200g  (7)

5. Kurací paprikáš so zemiakovými haluškami

130g/200g  (1,3,7)

6. Hubový quiche so šalátikom

350g  (1,3,7)

Streda:

POLIEVKA: Šošovicová na kyslo, chlieb

330ml (1,3,7)

4. Pečená krkovička na červenej kapuste, knedľa

150g/200g  (1,3,7)

5. Kurací plátok s mozzarellou na cuketovej omáčke, varené zemiaky

150g/200g  (7)

6. Zeleninové placky s cviklovo-smotanovým dipom

350g  (1,3,7)

Štvrtok:

POLIEVKA: Zelená minestrone

330ml (x)

4. Fašírka s paradajkovou omáčkou, varené zemiaky

150g/200g  (1,3,7)

5. Mikulášsky kurací plátok s jabĺčkom a orechami, ryža

130g/200g  (7,8)

6. Cestovinový šalát s mascarpone a pečenou paprikou

350g  (3,7)

Piatok:

POLIEVKA: Kulajda, chlieb

330ml (1,3,7)

4. Bravčový guláš s hráškovou ryžou

350g  (x)

5. Kuracie rezníky so zemiakovo-hráškovým smotanovým šalátom

130g/200g  (1,3,7)

6. Plnený zemiak s bryndzou a opekanou cibuľkou

350g  (7)

Polievka samostatne